Loading...

Introducere

Termenii si Conditiile de accesare a websiteului toriani.ro (sau toriani.ro) prezentate pe aceasta pagina se aplica si sunt obligatorii pentru toate persoanele care accesează, navighează, indexează sau folosesc în orice fel website-ul toriani.ro. Vizitarea sau folosirea acestui site înseamnă acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.
Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina.

Terminologie

Termeni utilizati

Centrul Toriani – domeniile toriani.ro si subdomeniile aferente.
Vanzator – Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani sau orice partener marketplace al Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani.
Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont pe Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani (website, chat, telefon etc) sau in baza unui acord de utilizare pre-existent intre Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani si Client care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
Cont – sectiunea din Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale etc.).
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.
Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani. Nickname-ul este asociat informatiilor apartinand Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului din Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani sub denumirea de “Nume Utilizator”.
My Wishlist – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze liste de produse preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

  • Continut
    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review/recenzie – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator vis-à-vis de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.
Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

1.1 Platforma online de comert electronic Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a Centrului Toriani.
1.2 Continutul platformei online al Asociatiei Romane de Psihilogie Toriani incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, clipuri audio/video prezentate pe platforma, sunt proprietatea exclusiva a Centrului Toriani – CIF 01335867, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Copierea sau reproducerea continutului fara acordul Centrului Toriani – CIF 01335867 sunt interzise conform legii.
1.3 Website-ul, precum si conţinutul acestuia sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile la nivel european si international. Utilizatorii nu au dreptul de a copia, stoca, modifica sau transfera cu orice titlu continutul partial sau integrat al website-ului.

2. CONFIDENTIALITATE

2.1 Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
2.2 Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe website de catre utilizatorii acestuia.
2.3 Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.
Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, reproducerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani, distribuirea oricarui continut in afara Site-ului, crearea de produse sau servicii derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani asupra continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani.
Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu Centrului Toriani – CIF 01335867.
Centrului Toriani – CIF 01335867 nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din conţinut în orice mediu. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinutul Asociatia de Romana de Psihilogie Toriani doar pentru uzul personal sau necomercial.

3. POLITICA DE VANZARE ON-LINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator dar livrarile se fac numai in tarile din lista pe care o puteti consulta in pagina de comanda.
Pentru motive justificate Centrului Toriani – CIF 01335867 isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel toriani.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa echipei Centrului Toriani – CIF 01335867 prin formularul de contact de pe Site, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
3.2. Dupa efectuarea comenzii, Cumparatorul va primi un mail care contine o factura proforma si care confirma inregistrarea comenzii pe site. Factura proforma confirma inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.
3.3. Toate preturile produselor în site sunt exprimate in RON si includ TVA.
3.4. Clientii aflati la prima comanda pe site-ul www.toriani.ro vor fi contactati telefonic pentru confirmarea adresei. Confirmarea telefonica constituie conditie pentru expedierea coletului.

4. COMANDA

4.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.
4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
4.4.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
4.4.2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Centrului Toriani – CIF 01335867, in cazul platii online;
4.4.3. Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5. FACTURARE – PLATA

5.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul Site-ului www.toriani.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
5.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
5.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
5.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
5.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Centrului Toriani – CIF 01335867, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
5.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Centrului Toriani – CIF 01335867 in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
5.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: victor@toriani.ro.
5.8. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Organic Terra si nici nu vor fi stocate de catre de toriani.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in Site.

6. SESIZARI, RECLAMATII

6.1 Orice sesizare cu privire la neconformitatea produselor se face in scris, in maxim 48h de la primirea coletului, pe adresa de e-mail victor @ toriani.ro. Sesizarile ulterioare nu mai pot fi luate in calcul.
6.2 Orice sesizare legata de erori de procesare (ex: lipsa produs din colet, produs expediat gresit, cantitate gresita, gramaj gresit, erori facturare s.a) se trimite in scris pe adresa de e-mail victor @ toriani.ro in maxim 48h de la primirea coletului.
6.3 Toate sesizarile scrise vor primi un raspuns tot in scris. Termenul de solutionare este diferit de la o situatia la alta, in functie de verificarile necesare si poate fi de la 24h pana la 14 zile lucratoare. Desigur, facem eforturi sa raspundem tuturor sesizarilor in 24h, insa in unele situatii, cand depindem de verificari si raspunsuri de la partenerii din lantul de distributie, acest lucru nu este posibil.

7. RASPUNDERE

7.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
7.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
7.3 Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
7.4. Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
7.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre toriani.ro, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

8. DECLINAREA RESPONSABILITATII

8.1. Deteriorarea coletelor in timpul transportului: Daca la primirea coletului prin curierat rapid Cumparatorul observa orice deteriorare a ambalajului (cutia uda, turtita, rupta, banda adeziva dezlipita si/sau orice alte semne de deteriorare), Cumparatorul are obligatia de a refuza primirea coletului concomitent cu solicitarea intocmirii unui proces verbal de deteriorare, de catre Agentul Curier. Acceptatea coletului deteriorat fara proces verbal anuleaza posibilitatea unei reclamatii ulterioare catre firma de curierat si atrage dupa sine imposibilitatea despagubirii.
8.2. Descrierea si proprietatile produselor (Specificatii): Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. In unele cazuri, proprietățile, recomandarile și metodele de utilizare sunt derivate din carti sau site-uri Web de referință pe domeniile corespondente, informatiile se regasesc în mod regulat și au fost confirmate de mai multe observații în cercurile științifice. Aceste date sunt furnizate în scop informativ, ele nu constituie informații medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, si nu angajeaza in nici un fel responsabilitatea Centrului Toriani – CIF 01335867. Pentru utilizarea de uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, creme, unturi, sampoane etc in scopuri terapeutice, consultati un medic!
8.3. Pozele produselor: Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini – datorita modificarii design-ului, ambalajelor, schimbarii imaginii de brand, fara sa primim o notificare prealabila de la producatori/distribuitori.
8.4. Produsele de machiaj: Pozele produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania si nu sunt prelucrate sau denaturate de catre echipa toriani.ro. Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini -va rugam sa tineti cont ca nuantele si caracteristicile pot fi diferite in realitate, depinzand si de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra.Consultantii nostri va pot fi de ajutor in alegerea produselor de machiaj potrivite pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne intrebati!
8.5. Parfumurile: Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. Consultantii nostri va pot fi de ajutor in alegerea produselor potrivite pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne intrebati!

9. REVIEW-URI PRODUSE / SERVICII

Opinia dumneavoastra este foarte importanta pentru noi! Ne puteti spune parerea despre produsele comandate folosind campul „Opinii” din pagina fiecarui produs pe www.toriani.ro. Pentru a asigura utilizatorilor site-ului informatii cu un continut ridicat de relevanta, va rugam sa va exprimati opiniile exclusiv pentru produsele cumparate din magazinul www.toriani.ro si folosite de dumneavoastra. Comentariile vor fi verificate de un administrator al site-ului inainte de publicare. Nu vor fi publicate comentariile plasate de useri care nu au comandat produsele de pe site-ul www.toriani.ro, cele care contin un limbaj necorespunzator, sau care nu fac referire la produsul in cauza, fiind lipsite de relevanta.

10. SIGURANTA DATELOR PERSONALE

Centrului Toriani – CIF 01335867 este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 37783.
toriani.ro se angajeaaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Centrului Toriani – CIF 01335867 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare, facturare si livrare comenzi online.
Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la victor@toriani.ro.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

11. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

11.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Centrului Toriani – CIF 01335867, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
11.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Centrului Toriani – CIF 01335867, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Centrului Toriani – CIF 01335867 asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Centrului Toriani – CIF 01335867.

12. FORTA MAJORA

12.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
12.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

13. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Centrului Toriani – CIF 01335867 si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Centrul Toriani se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor tuturor vizitatorilor site-ului www.toriani.ro, iar această declaraţie de confidenţialitate este parte a angajamentului nostru de confidenţialitate. Dumneavoastră, în calitate de vizitator al magazinului www.toriani.ro puteti vizita site-ul nostru fără a fi nevoie să dezvăluiţi nicio informaţie.
In cazul in care doriti achizitionarea produselor comercializate de magazinul nostru, sunt necesare acele date personale si de contact care ne vor permite onorarea comenzilor in conditiile descrise in urmatoarele pagini: Cum Cumperi?, Livrare, Conditii generale de utilizare a magazinului. Vă rugăm citiţi politica de confidenţialitate pentru a înţelege cum utilizăm şi protejăm informaţiile pe care ni le oferiţi.
Prin înregistrarea şi/sau solicitarea de informaţii de pe acest site, sunteţi de acord cu strângerea, utilizarea şi transferul informaţiilor dumneavoastră conform termenilor prezentei politici.

GDPR

Din data de 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Scopul principal al Regulamentului este creșterea nivelului de protecție a datelor personale (ale persoanelor fizice) și crearea unui climat de încredere, care să permită fiecărei persoane (fizice) să dețină și să exercite controlul efectiv, direct și prompt asupra prelucrării propriilor date cu caracter personal.
Astfel, considerăm că este un moment potrivit să vă informăm despre cum protejăm datele dumneavoastră personale, respectiv despre cum ne însușim, aplicăm și respectăm prevederile Regulamentului în această privință.

INFORMAŢIILE PE CARE LE COLECTĂM DE LA DUMNEAVOASTRĂ

Pentru a va inregistra ca utilizator sau pentru a comanda din magazinul www.toriani.ro, vi se solicita urmatoarele informaţii: nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, telefon de contact, adresa de e-mail, data nașterii.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Vom utiliza şi analiza informaţiile pe care le colectăm pentru a onora comenzile primite de la Dumneavoastra dar si pentru a administra, sprijini, îmbunătăţi şi dezvolta afacerea. În special, putem utiliza informaţiile dumneavoastră pentru a vă contacta şi a afla părerea dumneavoastră despre produsele şi serviciile noastre şi în scopuri de marketing. În plus, cu acordul dumneavoastră, putem de asemenea utiliza informaţiile dumneavoastră:
pentru a vă informa despre produsele şi serviciile www.toriani.ro pe care vi le comercializam şi care v-ar putea interesa;
pentru a va aduce la cunostinta noutati si informatii relevante si valoaroase pentru o viata sanatoasa;
pentru a vă notifica despre modificările produselor şi serviciilor noastre;
pentru a vă permite să participaţi la promotii, concursuri sau sa utilizati funcţiile interactive ale magazinului www.toriani.ro
Vă putem contacta prin poştă, telefon, fax, precum şi prin E-mail. Dacă nu mai vreţi să fiţi contactati pe viitor, vă puteti dezabona in orice moment.

Colectarea de date și informații generale

Site-ul nostru colectează o serie de date și informații generale atunci când un subiect de date sau un sistem automat solicită site-ul web. Aceste date și informații generale sunt stocate în fișierele jurnal server. Colectate pot fi (1) tipurile de browser și versiunile utilizate, (2) sistemul de operare folosit de sistemul de acces, (3) site-ul web de la care ajunge un sistem de acces la site-ul nostru (așa-numitele referre) (5) data și ora accesului la site-ul internet, (6) adresa de protocol Internet (adresa IP), (7) furnizorul de servicii Internet al sistemului de acces și (8) orice alte date similare și informații care pot fi folosite în cazul atacurilor asupra sistemelor noastre de tehnologie a informației.

Când folosim aceste date și informații generale, nu tragem nicio concluzie cu privire la persoana vizată. Mai degrabă, aceste informații sunt necesare pentru a: (1) furniza corect conținutul site-ului nostru, (2) optimiza conținutul site-ului nostru, precum și publicitatea acestuia; (3) asigura viabilitatea pe termen lung a sistemelor noastre de tehnologie a informației , și (4) să furnizeze autorităților de aplicare a legii informațiile necesare pentru urmărirea penală în cazul unui atac cibernetic. Prin urmare, analizăm statistic datele și informațiile colectate anonim, cu scopul de a spori securitatea datelor și a datelor companiei noastre și de a asigura un nivel optim de protecție a datelor personale pe care le procesăm. Datele anonime ale fișierelor jurnalului de server sunt stocate separat de toate datele personale furnizate de un subiect de date.

Drepturile persoanei vizate.

a) Dreptul de confirmare

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator o confirmare cu privire la faptul că datele cu caracter personal care îl privesc sau nu sunt procesate. Dacă un subiect de date dorește să se folosească de acest drept de confirmare, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

b) Dreptul de acces

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator informații gratuite cu privire la datele sale personale stocate în orice moment și o copie a acestor informații. În plus, directivele și regulamentele europene acordă accesul persoanelor vizate la următoarele informații:

-scopurile procesării, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari căror date cu caracter personal au fost sau vor fi dezvăluite, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale, atunci când este posibil, perioada prevăzută pentru care datele cu caracter personal vor fi stocate sau, dacă nu este posibil, criteriile utilizate pentru a determina acea perioadă;

-existența dreptului de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor personale de la operator sau restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau să se opună unei astfel de procesări, existența dreptului de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informații disponibile cu privire la sursa acestora, existența unui proces decizional automat, menționată la articolul 22 alineatele (1) și (4) din GDPR și, cel puțin în acele cazuri, informații semnificative cu privire la logica implicată, precum și sig precum și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

În plus, persoana vizată are dreptul de a obține informații cu privire la transferarea datelor cu caracter personal către o țară terță sau către o organizație internațională. În acest caz, persoana vizată are dreptul de a fi informată cu privire la garanțiile corespunzătoare privind transferul.

Dacă un subiect de date dorește să se prevaleze de acest drept de acces, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

c.) Dreptul la rectificare

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte cu privire la acesta. Ținând cont de scopurile prelucrării, persoana vizată are dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dacă un subiect de date dorește să exercite acest drept la rectificare, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

d.) Dreptul de ștergere (Dreptul de a fi uitat)

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru obținerea de la operator a ștergerii datelor cu caracter personal care îl privesc fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge fără întârziere date cu caracter personal în cazul în care unul dintre motivele următoare se aplică, atâta timp cât prelucrarea nu este necesară:

Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod. Persoana vizată retrage consimțământul la care se bazează prelucrarea în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR sau punctul (a) din articolul 9 alineatul (2) din GDPR și în cazul în care nu există alt motiv juridic pentru prelucrare. Persoana vizată obiectează prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (1) din GDPR și nu există motive legitime imperative prelucrarea sau persoana vizată face obiectul prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (2) din GDPR. Datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal. Datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a se respecta o obligație legală din dreptul Uniunii sau al statului membru la care controlerul este subiect. Datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferta serviciilor societății informaționale menționate la articolul 8 alineatul (1) din GDPR.

Dacă unul dintre motivele menționate mai sus se aplică și un subiect de date dorește să solicite ștergerea datelor cu caracter personal stocate de noi, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului. Un angajat trebuie să se asigure imediat că cererea de ștergere este respectată imediat.

În cazul în care operatorul a făcut publice datele cu caracter personal și este obligat, în conformitate cu articolul 17 alineatul (1), să șterge datele cu caracter personal, operatorul, luând în considerare tehnologia disponibilă și costurile de implementare, ia măsuri rezonabile, inclusiv măsuri tehnice, controlorii care prelucrează datele cu caracter personal că persoana vizată a solicitat ștergerea de către acești controlori a oricăror legături, copiere sau replicare a acestor date cu caracter personal, în măsura în care prelucrarea nu este necesară. Un angajat va aranja măsurile necesare în cazuri individuale.

e) Dreptul de restricționare a procesării

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru obținerea de la operator a restricționării prelucrării în cazul în care se aplică una dintre următoarele:

Exactitatea datelor cu caracter personal este contestată de persoana vizată, pentru o perioadă care permite controlorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal. Prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal și solicită în schimb limitarea În schimb, controlorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, însă acestea sunt solicitate de persoana vizată pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cerințelor legale. Persoana vizată a formulat obiecții privind prelucrarea în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) ) din GDPR în așteptarea verificării dacă motivele legitime ale operatorului se suprapun pe cele ale persoanei vizate. În cazul în care una dintre condițiile menționate anterior este îndeplinită și persoana vizată dorește să solicite restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal stocate, ea poate contacta în orice moment orice angajat al operatorului. Angajatul va aranja restricționarea procesării.

f.) Dreptul la portabilitatea datelor

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european, de a primi datele cu caracter personal care i-au fost furnizate unui controlor, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil. Acesta are dreptul să transmită aceste date altui controlor fără a se împiedica de către operatorul căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, atât timp cât prelucrarea se bazează pe consimțământul prevăzut la articolul 6 alineatul (1) litera (a) din a GDPR sau a articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau a unui contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR, iar prelucrarea se face prin mijloace automate, atâta timp cât prelucrarea nu este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public sau în exercitarea autorității publice conferite operatorului.

În plus, în exercitarea dreptului său la transferabilitatea datelor în conformitate cu articolul 20 alineatul (1) din GDPR, persoana vizată are dreptul să transmită date cu caracter personal direct de la un operator la altul, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic și atunci când nu face acest lucru afectează negativ drepturile și libertățile celorlalți.

Pentru a afirma dreptul la portabilitatea datelor, persoana vizată poate contacta în orice moment orice angajat.

g) Dreptul la obiect

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de legiuitorul european, în orice moment, din motive legate de situația sa particulară, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, care se bazează pe litera (e) sau (f) ) din articolul 6 alineatul (1) din GDPR. Acest lucru se aplică, de asemenea, profilării bazate pe aceste dispoziții.

Nu vom mai procesa datele cu caracter personal în cazul unei obiecții, cu excepția cazului în care putem demonstra motive legitime convingătoare pentru procesarea care depășesc interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

Dacă prelucram datele cu caracter personal în scopuri de marketing direct, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc pentru o astfel de comercializare. Aceasta se aplică profilării în măsura în care este legată de un astfel de marketing direct. În cazul în care persoana vizată obiectează la prelucrarea în scopuri de marketing direct, nu vom mai prelucra date personale în aceste scopuri.

În plus, persoana vizată are dreptul, din motive legate de situația sa particulară, de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc în scopuri științifice sau istorice de cercetare sau în scopuri statistice în temeiul articolului 89 alineatul (1) din GDPR, cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite din motive de interes public.

Pentru a-și exercita dreptul de a prezenta obiecții, persoana vizată poate contacta orice angajat. În plus, persoana vizată este liberă în contextul utilizării serviciilor societății informaționale și, fără a aduce atingere Directivei 2002/58 / CE, să utilizeze dreptul său de a formula obiecții prin mijloace automate prin utilizarea specificațiilor tehnice.

h.) Automatizarea procesului decizional individual, inclusiv profilarea

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care îi privesc sau o afectează în mod semnificativ în mod semnificativ, atât timp cât decizia (1) nu este necesar pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date sau (2) nu este autorizat de legislația Uniunii sau a statului membru la care este supusă controlorul și care prevede, de asemenea, adoptarea de măsuri adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate și interesele legitime sau (3) nu se bazează pe consimțământul explicit al subiectului vizat.

În cazul în care decizia (1) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date sau (2) se bazează pe acordul explicit al persoanei vizate, vom pune în aplicare măsuri adecvate pentru a proteja a drepturilor și libertăților și a intereselor legitime ale subiectului, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea operatorului, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

Dacă persoana vizată dorește să-și exercite drepturile privind luarea automată a deciziilor individuale, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat.

i.) Dreptul de a retrage consimțământul privind protecția datelor

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european de a-și retrage consimțământul în privința prelucrării datelor sale personale în orice moment.

Dacă persoana vizată dorește să-și exercite dreptul de retragere a consimțământului, acesta poate, în orice moment, să contacteze orice angajat.

Temeiul juridic pentru prelucrare

Artă. 6 (1) lit. un GDPR servește drept bază legală pentru operațiunile de procesare pentru care obținem consimțământul pentru un anumit scop de procesare. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru executarea unui contract la care este parte persoana vizată, cum este cazul, de exemplu, atunci când operațiunile de prelucrare sunt necesare pentru furnizarea de bunuri sau pentru furnizarea oricărui alt serviciu, prelucrarea este pe baza articolului 6 alineatul (1) lit. b GDPR. Același lucru este valabil și pentru operațiunile de procesare care sunt necesare pentru realizarea măsurilor precontractuale, de exemplu în cazul anchetelor referitoare la produsele sau serviciile noastre. Compania noastră este supusă unei obligații legale prin care este necesară prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi îndeplinirea obligațiilor fiscale, prelucrarea se face pe baza art. 6 (1) lit. c GDPR. În cazuri rare, prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice. Acesta ar fi cazul, de exemplu, în cazul în care un vizitator a fost rănit în compania noastră și numele, vârsta, datele de asigurare de sănătate sau alte informații vitale ar trebui să fie transmise unui medic, spital sau unei alte părți terțe. Apoi, prelucrarea se va baza pe Art. 6 (1) lit. d GDPR. În cele din urmă, operațiunile de prelucrare s-ar putea baza pe articolul 6 alineatul (1) litera f GDPR. Acest temei juridic este utilizat pentru operațiunile de prelucrare care nu sunt acoperite de niciunul dintre motivele juridice menționate mai sus, dacă prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de compania noastră sau de o terță parte, cu excepția cazului în care aceste interese sunt înlăturate de interese sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate care necesită protecție a datelor cu caracter personal. Astfel de operațiuni de prelucrare sunt în mod special permise deoarece au fost menționate în mod specific de legiuitorul european. El a considerat că un interes legitim ar putea fi asumat dacă persoana vizată este clientul operatorului (considerentul 47 din propoziția 2 GDPR).

Ștergerea și blocarea rutină a datelor cu caracter personal

Administratorul de date prelucrează și stochează datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului de stocare sau, în măsura în care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alți legislatori în legile sau reglementările cărora li se aplică operatorului.

În cazul în care scopul depozitării nu este aplicabil sau dacă expiră o perioadă de depozitare prevăzută de legiuitorul european sau de un alt legislator competent, datele cu caracter personal sunt în mod obișnuit blocate sau șterse în conformitate cu cerințele legale.

Interesele legitime urmărite de operator sau de o terță parte

În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera f. GDPR interesul nostru legitim este să ne desfășurăm afacerea în favoarea bunăstării tuturor angajaților și acționarilor noștri.

Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal

Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal sunt perioada de păstrare legală respectivă. După expirarea perioadei respective, datele corespunzătoare sunt șterse în mod curent, atâta timp cât nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea contractului sau inițierea unui contract.

Furnizarea de date cu caracter personal ca cerințe legale sau contractuale; Cerința necesară pentru a încheia un contract; Obligația persoanei vizate de a furniza datele cu caracter personal; Consecințele posibile ale neîndeplinirii acestor date

Declarăm că furnizarea de date cu caracter personal este cerută parțial de lege (de ex. Reglementări fiscale) sau poate rezulta și din dispoziții contractuale (de exemplu, informații privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar să se încheie un contract conform căruia persoana vizată ne furnizează date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizată este, de exemplu, obligată să ne furnizeze date cu caracter personal atunci când compania noastră semnează un contract cu el sau ea. Neconstituirea datelor cu caracter personal ar avea drept consecință faptul că nu a putut fi încheiat contractul cu persoana vizată. Înainte de furnizarea datelor cu caracter personal de către persoana vizată, persoana vizată trebuie să contacteze orice angajat.

Angajatul clarifică la persoana vizată dacă furnizarea datelor cu caracter personal este cerută prin lege sau contract sau este necesară pentru încheierea contractului, dacă există o obligație de a furniza datele cu caracter personal și consecințele neautorizării datelor personale date.

Drepturile dumneavoastră

Să verificați, să completați și să modificați datele personale introduse în contul de utilizator pe care l-ați creat pe website-ul nostru;
Să ne solicitați să vă comunicăm ce date personale deținem și folosim despre dumneavostră;
Să solicitati accesul la datele dumneavoastră, pentru a verifica dacă prelucrarea este întemeiată;
Să solicitați restricționarea datelor folosite sau a transferului de date;
Să ne solicitați să actualizăm, să corectăm, să blocăm sau să vă ștergem datele personale dacă sunt incomplete, inexacte sau prelucrate incorect;
Să solicitați transferul datelor între operatori;
Să ne solicitați să transformăm în date anonime acele date pe care nu le prelucrăm în mod legal;
Să vă opuneți, în orice moment, la prelucrarea datelor dumneavostră personale, din motive întemeiate și legitime legate de situaţia dumneavostră specifică;
Să vă opuneți, în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele să vă fie folosite pentru marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi în acest scop;
Orice alt drept stabilit prin legea nr. 677/2001 (pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date) și prin legea nr. 506/2004 (privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice).
În mod gratuit, puteţi accesa şi interveni asupra datelor dumneavostră personale pe care le folosim, contactand in scris Centrul Toriani. Cererea scrisă trebuie datată și semnată de către dumneavostră.

De asemenea, vă puteți adresa ANSPDCP sau instanței, dacă considerați că v-am încălcat drepturile.

ABONARE LA NEWSLETTER

Pe site-ul toriani.ro, utilizatorii au posibilitatea de a se abona la newsletter-ul nostru.

Acest newsletter are scopul de a informa în mod regulat clienții despre ofertele promoționale, produse noi, evenimente etc. Newsletterul poate fi primit de către persoana vizată doar dacă (1) persoana vizată are o adresă de e-mail validă și (2) s-a inregistrat pentru a primi newsletterul. Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail înregistrată de către persoana vizată pentru prima dată pentru livrarea newsletterului. Acest e-mail de confirmare este folosit pentru a demonstra dacă proprietarul adresei de e-mail ca persoană vizată este autorizat să primească newsletterul.

În timpul înregistrării buletinului informativ, stocăm, de asemenea, adresa IP a sistemului informatic atribuit de furnizorul de servicii Internet (ISP) și utilizat de persoana vizată în momentul înregistrării, precum și data și ora înregistrării. Colectarea acestor date este necesară pentru a înțelege (posibil) utilizarea necorespunzătoare a adresei de e-mail a unui subiect la o dată ulterioară și, prin urmare, servește scopului protecției juridice a operatorului.

Datele personale colectate ca parte a unei înregistrări pentru newsletter vor fi folosite doar pentru a trimite newsletter-ul nostru. În plus, abonații la newsletter pot fi informați prin e-mail, atâta timp cât acest lucru este necesar pentru funcționarea serviciului de știri sau a unei înregistrări în cauză, deoarece acest lucru ar putea fi cazul în cazul modificărilor ofertei de newslettere sau evenimentul de schimbare a circumstanțelor tehnice. Nu va exista niciun transfer de date cu caracter personal colectate de către serviciul de newsletter unor terțe părți. Abonamentul la newsletter-ul nostru poate fi anulat de către persoana vizată în orice moment. Acordul privind stocarea datelor cu caracter personal, pe care persoana vizată a dat-o pentru expedierea newsletterului, poate fi revocat în orice moment. În scopul revocării consimțământului, în fiecare newsletter se găsește o legătură corespunzătoare. De asemenea, este posibil să vă dezabonați de la newsletter în orice moment direct pe site-ul toriani.ro sau să ne comunicați acest lucru într-un mod diferit (email, telefon).

URMĂRIREA BULETINELOR INFORMATIVE

Newsletterele noastre conțin pixeli de urmărire. Un pixel de urmărire este un grafic miniatural încorporat în astfel de e-mailuri, care sunt trimise în format HTML pentru a permite înregistrarea și analiza fișierului de jurnal. Aceasta permite o analiză statistică a succesului sau eșecului campaniilor de marketing online. Pe baza pixelului de urmărire încorporat, este posibil să vedem dacă și când un e-mail a fost deschis de către un subiect de date și care link-uri din e-mail au fost solicitate de către persoanele vizate.

Astfel de date personale colectate în pixeli de urmărire conținute în newslettere sunt stocate și analizate de către controlor pentru a optimiza transportul newsletterului, precum și pentru a adapta conținutul newsletterelor viitoare chiar mai bine intereselor persoanei vizate. Aceste date personale nu vor fi transmise terților. Persoanele vizate sunt în orice moment îndreptățite să-și retragă declarația de consimțământ pentru a primi newslettere.

După o revocare, aceste date personale vor fi șterse de către controlor. Considerăm automat retragerea de la primirea newsletterului ca revocare.

DEZVĂLUIREA / STOCAREA INFORMAŢIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Informaţiile pe care ni le oferiţi vor fi păstrate pe servere sigure din interiorul Romaniei Garantam ne-transferarea informaţiilor colective despre utilizatorii site-ului nostru web către părţi terţe.
Dacă noi v-am oferit (sau dacă dumneavoastră aţi ales) o parolă care să vă permită să accesaţi contul personal din site-ul nostru, sunteţi responsabil să păstraţi confidenţialitatea acestei parole. Vă rugăm nu dezvăluiţi această parolă nimănui.
Din nefericire, transmiterea informaţiilor prin Internet nu este complet sigură. Deşi vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, nu vă putem garanta securitatea datelor transmise; orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastră. O dată ce am primit informaţiile dumneavoastră, vom utiliza funcţii de securitate stricte pentru a preveni accesul neautorizat.

SECURITATEA ŞI STOCAREA DATELOR

Utilizăm măsuri de securitate pentru a vă proteja informaţiile de accesul persoanelor neautorizate şi împotriva procesărilor neautorizate, a pierderilor accidentale, distrugerilor şi deteriorărilor. Vom păstra informaţiile dumneavoastră pentru o perioadă de timp nedeterminata.
www. toriani.ro poate conţine legături electronice către alte site-uri. În cazul în care alegeţi să vizitaţi aceste site-uri, se vor aplica propriile politici şi preferinţe de confidenţialitate.

Stocăm informațiile despre dumneavostră pe servere securizate instalate în Romania, în spatele unui firewall. Furnizorul nostru de hosting își asumă obligații specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care le operează. Mai multe detalii în acest sens, găsiți pe site-ul TLH.
De asemenea, atunci când vă introduceți datele prin intermediul contului de utilizator, criptăm informația cu tehnologia Secure Socket Layer („SSL”).

INFORMATII AFERENTE PLATII

Noi nu păstrăm datele dvs. privind plățile pe care le faceți online cu cardul de credit sau debit. Acestea sunt stocate și folosite de NETOPIA Payments (firma parteneră pentru procesarea securizată a plăților). Pe baza înțelegerii noastre contractuale cu NETOPIA Payments, am primit toate asigurările necesare privind siguranța și protecția acestor date. Centrul Toriani nu va fi responsabilă față de dvs. dacă NETOPIA Paymentsnu respectă – din orice motiv – respectivele condiții contractuale. Vă invităm să citiți politica NETOPIA Payments privind datele personale pe care le colectează și cum le poate folosi.

MODALITATE DE PLATĂ: UTILIZAREA NETOPIA PAYMENTS CA PROCESOR DE PLATĂ

Pe acest site, controlerul are componente integrate ale serviciului NETOPIA Payments. NETOPIA Payments este un furnizor de servicii de plată online. Plățile sunt procesate prin intermediul conturilor NETOPIA Payments, care reprezintă conturi virtuale private sau de afaceri. De asemenea, NETOPIA Payments poate procesa plăți virtuale prin carduri de credit atunci când un utilizator nu are un cont Euplatesc. Un cont NETOPIA Paymentseste gestionat prin intermediul unei adrese de e-mail, motiv pentru care nu există numere clasice de cont. NETOPIA Payments face posibilă declanșarea plăților online către terți sau primirea de plăți. NETOPIA Payments acceptă, de asemenea, funcțiile mandatarului și oferă servicii de protecție a cumpărătorilor.

Dacă persoana vizată alege „NETOPIA Payments” ca opțiune de plată în magazinul online în timpul procesului de comandă, transmitem automat datele persoanei vizate către NETOPIA Payments. Prin selectarea acestei opțiuni de plată, persoana vizată este de acord cu transferul datelor cu caracter personal necesare procesării plăților.

Datele personale transmise către Euplatesc sunt de obicei numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, adresa IP, numărul de telefon, numărul de telefon mobil sau alte date necesare procesării plăților. Prelucrarea contractului de cumpărare necesită, de asemenea, astfel de date personale, legate de ordinul respectiv.

Transmiterea datelor vizează procesarea plăților și prevenirea fraudei. Operatorul va transfera date cu caracter personal către NETOPIA Payments, în special dacă este dat un interes legitim pentru transmitere. Datele personale schimbate între NETOPIA Payments și operatorul de prelucrare a datelor vor fi transmise de NETOPIA Payments agențiilor de credit economic. Această transmitere este destinată verificărilor de identitate și de bonitate.

Dacă este necesar, NETOPIA Payments va transmite datele cu caracter personal afiliaților și furnizorilor de servicii sau subcontractanților în măsura în care acest lucru este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau pentru prelucrarea datelor în ordine.

Dispozițiile aplicabile privind protecția datelor din Netopia Payments pot fi preluate AICI.

MODIFICĂRI ASUPRA POLITICII NOASTRE DE CONFIDENŢIALITATE

Orice modificări aduse politicii noastre de confidenţialitate în viitor vor fi indicate pe site şi, dacă este necesar, notificate prin e-mail.

POLITICA DE LIVRARE

Livrarea produselor si serviciilor

Programele si Produsele Centrului Toriani se livreaza exclusiv electronic. Orice alte produse livrate pe suport fizic sunt considerate un cadou si nu fac parte obligatorie din produsul de baza.

POLITICA DE RETUR

Garantia pentru calitate si Returnarea banilor platiti

Potrivit legislației în vigoare, orice client beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a cere returnarea banilor pentru achizitionarea programelor / cursurilor online inregistrate, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. După acest termen, cerem clienților să completeze un formular de satisfacție înainte de a le returna banii. Pentru programele / cursurile transmise live pentru care se plateste integral accesul online prin card bancar, banii nu pot fi returnati, deoarece acestea sunt considerate, conform legislatiei, sesiuni de servicii cu tarifare orară.

Top