Loading...
toriani

Compatibilitate relațională

Cuplurile mature, cuplurile la începutul relației și persoanele singure au fiecare provocările lor. 
Află mai multe despre tine și despre voi de la unul dintre experții emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”

Căsătoriți pe nevăzute

În prima fază, rolul meu în emisiune este ca, pe baza instrumentelor de evaluare psihometrice și comportamentale, să creez niște profiluri psihologice și, împreună cu rezultatele colegilor mei, să propunem niște compatibilități relaționale între participanți. În a doua parte a emisiunii voi însoți, alături de colegii din panelul de specialiști, participanții prin consiliere psihologică și relațională, la nevoie și psihoterapie, pentru a i ajuta să-și conștientizeze nevoile relaționale și să gestioneze sau să mențină relația.

Cupluri mature

Dacă te afli într-un cuplu matur, adică aveți peste trei ani împreună, și simțiți că unele aspecte “scârțâie” sau nu mai sunt ca la început și ați vrea să știți ce aveți de schimbat, contactați-ne pentru o programare, pentru a parcurge, alături de noi, mai multe chestionare și teste, ce ne vor ajuta la crearea profilului vostru partenerial. În funcție de acest profil, vă vom comunica rezultatele, însoțite de strategii și sugestii de autocunoaștere și îmbunătățire a dinamicii voastre de cuplu, pe mai departe.

Pentru cupluri la început de relații

Dacă te afli la începutul unei relații și îți dorești să știi dacă acest început este și unul compatibil din punct de vedere psiho-emoțional și comportamental, contactează-ne pentru o programare, pentru a parcurge, alături de noi, mai multe chestionare și teste, ce ne vor ajuta la crearea profilului vostru partenerial. În funcție de acest profil vă vom comunica rezultatele, însoțite de strategii și sugestii de autocunoaștere și îmbunătățire a dinamicii voastre de cuplu, încă de la început.

Persoane singure

Dacă ești o persoană singură și vrei să afli mai multe despre trăsăturile tale psiho-emoționale, aspecte ale personalității și comportamentelor tale în relații, contactează-ne pentru o programare, pentru a parcurge, alături de noi, mai multe chestionare și teste, ce ne vor ajuta la crearea profilului tău partenerial.
De asemenea, cu acordul tău, te putem adăuga în baza noastră de date, recomandându-te și recomandându-ți un potential partener, în momentul în care apare o persoană compatibilă tipologiei tale de pesonalitate.

Top