Loading...
toriani

Despre mine

M-am născut în 1978, în frumosul oraș de pe malul Dunării, Galați, care mi-a fost dintotdeauna și îmi este în continuare foarte drag sufletului: un oraș liniștit, cu lumina blândă și un tempo relaxat în orice anotimp, reprezententat pentru mine de sculptura ce vegheaza faleza Dunarii: Fructul Soarelui.

Am fost mereu pasionat de călătorii, muzică, teatru, explorarea conștiinței, regăsirea inimii și vindecarea sufletului. Ca pregătire profesională sunt psihoterapeut, masterand in psihologie clinică, psiholog organizațional și doctorand in psihologia dezvoltării și neuroștiințe. Pentru a-mi desăvârși pregătirea, am urmat, pe lângă cursurile universitare de specialitate, o gamă largă de cursuri de calificare și formare în psihoterapie integrativă centrată pe adult, familie, cuplu și copii, psihologia muncii și organizatională, training și coaching. În prezent lucrez ca psihoterapeut, psiholog organizațional și psiholog clinician in cadrul Asociației Română de Psihologie Toriani, ce menține o colaborare cu mai multe clinici, companii și corporații din Bucuresti și din țară. 

În ceea ce fac, cel mai mult mă bucură să văd expresiile încântate ale celor care, participând la explorarea ființei lor, iniţial nu găsesc cuvinte potrivite pentru a-şi descrie experienţele şi uimirea de a se descoperi pe sine altfel decât în trecut. Îmi dă inspiraţie faptul că fiecare participant pleacă acasă cu o mai mare încredere în sine, cu mai multă cunoaştere şi putere pentru a-şi rezolva problemele, cu mai multă bucurie şi dorinta de a trăi misterul acesta cotidian pe care îl numim viaţă. 

Am avut norocul să întâlnesc și să am alături oameni minunați – ei m-au ajutat să devin ce sunt astăzi. În primul rând bunicii mei. De la ei am învățat iubirea necondiționată, puterea de a-ți găsi propriile resurse și încrederea de a merge mai departe oricât de greu ar fi. Sunt recunoscător familiei mele, celor care au mers cu inima alături de mine pe drum, prietenilor mei numeroși cărora le mulțumesc pentru încrederea cu care și-au asezat poveștile de viață în palmele mele încă de cand eram copii, Doamnei Psihoterapeut Anca K., terapeutul care a deschis ușile ființei mele si a restructurat poarta Sufletului meu, Doamnei Psihoterapeut Gina C., alături de care am învățat din procesul acestei profesii nobile, și tuturor colegilor mei alaturi de care am plâns, am râs și am învățat să CREDEM ÎN MAGIA ȘI PUTEREA VISURILOR NOASTRE!

Victor Toriani Gabriel GOREA
Psihoterapeut / Psiholog clinician și organizațional / Trainer

Experiență profesională

Experiență educațională

Activitate publicistică și media / Lucrări / Prezentări la conferințe

Acreditări și afilieri

Abilități și competențe

Apariții media

Ce spun clienții noștri

Top